myAzuLuv FotoPages

By: myAzu Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Mar-2010 01:01 Email | Share | | Bookmark
+ mari menonton teater Sri Mersing +

ms. heroin..
mr. hero..hehehe
dato' mustafa maarof..
View all 16 photos...


Saturday, 13-Mar-2010 06:34 Email | Share | | Bookmark
+ i'm back +



Quote:
10.01.2010 >> i'm happily engaged to Mr. Muhammad Azhar Khairul Anuar....


Monday, 14-Dec-2009 05:06 Email | Share | | Bookmark
+ majlis kami semakin hampir.... +



Quote:
teringin nak ada cupcakes camni fOr my hantaran..apa kan daya..budget ciput.. insyaallah tuk wedding nnt sy cuba dapatkan..sesapa nk leh view kat heycupcakes.fotopages


Quote:
Hari sabtu lps dia ajak saya datang umah jumpa family dia..jumpa buat kali pertama.. dia beriya kata, tak perlu jumpa..tapi mak dia kata, nk dengar confirmation dr mulut saya sndr..saya pon ada pikir..hmm, perlu ker jumpa2 ni..? org dulu2 kawen tak yah jumpa2 pon, trus je kawen ok jek..

Perasaan: tak de rasa pape perasaan.. berdebar? sikit pon tak...(macam tak serius je kan?) persediaan: nOne..perlu get ready ker nk jumpa org tua dia..? tapi masa dlm keta on de way ke sana, dia bgtau saya, "kalau mak saya tanya apa2..awak jawab je macam plan kita.."..erkkk, saya pon confiuss, plan yg mana ekk...

alhamdulillah, family dia suma nya ok...untie dia trus shoot soklan maut..."knapa korg nak kawen cepat sangat..??... erkk, sy tak de jawapan...sib baik dia byk tolong jawabkan..saya terkedu sekejap..bincang punya bincang, suma perkara dipersetujui ramai..sO, kitOrg dah dapat green light tuk kawen...hehehe

Pepagi tu saya trus call mak, update kat dia perbincangan malam tu..mak Ok.. tapi byk nya pesanan mak..mak pesan itu, mak pesan ini..lately pon saya slalu tak sihat..mak pesan lagi, "majlis dah dekat nih, jgn jatuh sakit"...dia pon bising kat saya aritu, knapa saya asik tak sihat...nk wat camana..kna bebel jap, tadah telinga jelah...

sO semalam, barulah ada mOOd nak decorate hantaran tunang.. fuhhh, penat gaban...itu baru buat hantaran, blum yg selebih nya..and baru separuh jalan...ada masa sebulan lagi, insyaallah smpat siap..harap2 suma nya ok tuk majlis nanti....insyaallah


Monday, 7-Dec-2009 08:35 Email | Share | | Bookmark
+ mOnday blues +



Quote:
mOnday bluesss...

>> tersangat malas nk bekerja arini...ramai staff amik cuti, ntah knapa, malas nk amik tau..tapi enquiry sgt banyak..penat gler turun naik assist members..aduhhh
>> aritu 'dia' kata saya dah nmpak berisi..meaning that saya dh gemuk...tidakkkkk..!! sy xsuka jadik gemuk...
>> sO that, tOday saya berazam nk kurus smula..nk start puasa, xmO makan nasi...hehe
>> sangat sakit hati pagi ni bila nk transfer picture dalam memory card, tetiba...my memOry card corrupted...what..?? no wayyyy...tersangat banyak gambar lom transfer...huaaaaa nak nangis...
>> aritu saya gi tgk mOvie New Moon, sambungan dr movie Twilight...and...saya menangis dalam wayang..wuuaaaa, saya mmg btul2 nangis...sebab saya terasa cam saya jatuh cinta pada jacOb..wahahha..tapi Jacob telah di-reject oleh Bella...sOo sedih..
>> mula terasa rindu kt 'dia'.. tapi masih ego takmo carik dia...dia tak msg saya, sy pon takkan msg dia..dia tak call saya, saya pOn takkan call dia...rasa macam dah berkurun lama saya tak jumpa dia..
>> org tahu saya dah nak kawen..tapi saya tak bercinta...erkkk camana tu..??
>> saya dah mula merapu dalam FP nih...ntah knapa...?


Friday, 4-Dec-2009 01:06 Email | Share | | Bookmark
+ dear december.... +



Quote:
>> pict taken at Pengkalan Balak Melaka


Quote:
December datang lagi..

>> still busy at wOrk..macam biasa lah..hehe
>> sgt suka december, sbb cuti skolah.. sOo jalan raya kurang jam..tak larat nk ngadap jam setiap ari kat KL..wahai dak2 skOlah, cuti lah lama sket..smpai tahun depan pOn tak pe..hikhik
>> bila cuti skOlah, kita pOn leh planning fOr holiday..hmm, holiday again, rasa nya cam baru balik hOliday..errkkk..
>> year end sale!! yippieee..another shOpping time..hehe
>> sedia tuk resOlution tahun 2010...erkkk, resOlution 2009 dah tercapai ker....huhu
>> bila dah smpai december sO maknanya bulan depan adalah January..cant wait for 10 January..hehe




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net